Epilare Definitiva LASER

Epilare definitiva laser in București, Cluj, Mureș, Oradea,, Timișoara, Suceava, Arad, Baia Mare

Epilare Definitiva LASER DIODE

Descoperă epilarea definitiva prin intermediul noului aparat  Premium Caledias Platinum Edition

  • Epilare laser sigură și confortabilă
  • Aplicator  laser DIODE, 3 lungimi de unda
  • Eliminare eficientă a părului nedorit
  • Tratamentul este durabil și stabil
  • Fără durere sau dereglări hormonale

 

Epilare definitiva laser DIODE - fumusetea devine fericire

Cea mai puternică forță care ne ghidează în viață se dezlănțuie atunci când visăm.
Când am deschis prima locație în 2015 la Târgu Mureș, aveam un vis.

Un vis măreț!
Să avem cel mai bun serviciu de epilare definitiva LASER ! Acest lucru s-a întâmplat și am fost votați de 92% dintre clienții care au încercat și alte saloane sau clinici drept “Cel mai bun serviciu de epilare LASER din România“!

Acum, nu ne dorim să rămânem cei mai buni, ci să fim ȘI MAI BUNI !

Locațiile noastre premium dispun de aparatura Caledias, concepută exclusiv după cerințele și modul nostru unic de lucru și adaptat de către medicii rețelei pentru fiecare caz în parte.

Protocoalele de lucru sunt adaptate populației din țara noastră ! Acest lucru este important deoarece melanina (pigmentul din păr și piele) reacționează diferit în funcție de cât timp este expusă la soare, iar epilarea se bazează pe interacțiunea luminii LASER cu acest pigment. Astfel de protocoale sunt unice în România și sunt mai frecvente în S.U.A.

Tehnologia cu 3 lungimi de undă într-un singur aplicator garantează siguranță și eficiență maximă. După prima ședință, aproximativ la 90% dintre cliente părul se rărește cu 50-60%, iar foliculita începe să se vindece. Tratamentul complet este în general de 8 ședințe la corp și 10 la zonele feței (poate varia în funcție de caracteristici personale), din cauză că părul nu poate fi epilat definitiv decât în faza de creștere (anagenă), iar un ciclu de creștere durează între 6 luni (femei în jurul vârstei de 40 ani, echilibrate hormonal) și 18 luni (fete tinere, aproximativ 5-10% dintre cliente).

Nu răspund la tratament 1-2% din populație, din cauze hormonale sau alte cauze idiopatice. În cazul bărbaților pot fi necesare mai multe ședințe, iar procentul de păr îndepărtat este mai mic decât în cazul femeilor, principala cauză fiind hormonul masculin.

#PerfectionBeautyClub, prin ultraspecializare în epilare LASER, a impus un nou standard la nivel național, păstrând în același timp prețuri competitive.

În curând deschidem Am deschis la Arad astfel ne consolidăm poziția de cel mai mare lanț de centre ultraspecializate în epilare definitiva LASER din România, cu mai multe locații in cele mai mari orase Bucuresti, Cluj-Napoca, Targu Mures, Timisoara, Oradea, Baia Mare.

Mulți au spus: “E IMPOSIBIL!!!

Le-am demonstrat că s-au înșelat!

Demonstrăm în fiecare oraș unde suntem prezenți că standardele noastre sunt cel puțin la același nivel cu cele din clinicile de renume din toată lumea.

Am câștigat încrederea a mii de cliente, care ne-au ales și ne recomandă în continuare.

Lumea noastră se schimbă în continuare, noi oportunități și tehnologii apar în toate domeniile.

Clienții își doresc tot mai mult, au noi priorități, timpul e tot mai comprimat.

Epilarea mai are loc în această lume?
DA, acum mai mult ca niciodată și pentru asta ne perfecționăm în continuare!

Povestea merge mai departe, visele devin realitate, iar limite nu există!

#frumusetea devine fericire

De ce noi, la Perfection Beauty Club, nu o să alegem niciodată altă tehnologie decât LASER CU DIODE ȘI 3 LUNGIMI DE UNDĂ și niciodată alt mod de lucru decât cel dezvoltat pentru tehnologia Caledias ?

1. SIGURANȚĂ:
– datorită sistemului de răcire și contactului permanent cu ajutorul gelului conductor, pielea nu ajunge la temperatură dăunătoare;

– datorită faptului că părul este ras la nivelul pielii, acesta nu poate să se topească (nu elimină substanțe toxice – până acum s-au descoperit 13 substanțe dăunătoare organismului în fumul produs de părul ars);

– modul de lucru multipuls încălzește treptat bulbul de păr, astfel că acesta ajunge abia la maxim 70 grade Celsius, o temperatură suficient de ridicată pentru a distruge definitiv bulbul, dar insuficientă pentru a elimina substanțe toxice.

2. EFICIENȚĂ:
– demonstrat în toate studiile medicale este că cele mai eficiente lungimi de undă sunt 808nm, 755nm și 1064nm, iar combinarea lor într-un singur aplicator este la momentul actual cea mai eficientă metodă pentru a scăpa definitiv de părul nedorit.

3. CONFORTABIL:
– sistemul de răcire performant și acumularea treptată a căldurii în bulb, asigură cel mai confortabil epilat existent în acest moment pe piață.

 

Alte tipuri de LASER:
– cele mai multe aparate nu folosesc gel conductor și nici modul de lucru multipuls, rezultând un risc crescut de arsuri și de eliberare de substanțe dăunătoare.

IPL, SPL, E-Light:
– suficient de puternice pentru a provoca efecte secundare, insuficient de eficiente pentru a primii din partea autorităților titulatura de “aparat de epilare definitivă”. Modul de lucru cu aceste tehnologii presupune ca firul de păr să aibă minim 2-3 mm lungime, părul este topit și se eliberează fum toxic.

 

🔴 Niciuna din tehnologiile menționate nu provoacă leziuni canceroase!!!

Protocolul de lucru din cadrul centrelor noastre este unul revoluționar, iar îmbunătățirile aduse de specialiștii noștri vechilor metode sunt substanțiale, astfel că în urma unui sondaj on-line, procentul clientelor care se declară mulțumite este de aproximativ 98%.

Avantajele epilării cu Laser Diode: eficiență pe piele bronzată, siguranță pe orice tip de piele, confort, prețuri avantajoase. În cazul foliculitei, medicii dermatologi recomandă epilarea cu LASER pentru vindecarea leziunilor existente precum și pentru prevenirea apariției de leziuni noi.

Centrele noastre sunt ultraspecializate pe epilare și folosim doar lasere de ultimă generație, care nu produc arsuri sau alte efecte secundare. Protocoalele de lucru sunt personalizate pe nevoia fiecărui pacient, după caracteristici anatomo-fiziologice.

Chiar și o piele fără probleme mari se poate bucura de beneficiile laserului, acesta stimulând producția de colagen și aducând o îmbunătățire semnificativă pielii.

În centrele noastre vă puteți bucura de consultație gratuită, stabilirea electronică a fototipului pielii și probă gratuită.

Primele rezultate apar de obicei la două săptămâni după prima ședință.

Rezultatele dorite se ating în general după 6-10 ședințe (în funcție de zona tratată, fototipul pielii, culoarea părului, etc), ședințele făcându-se la un interval de 4 săptămâni, iar după a doua ședință intervalul se personalizează. După terminarea tratamentului se recomandă 1-2 ședințe de întreținere pe an.

În centrele Perfection Beauty Club nu o să ai surprize neplăcute legate de prețuri. Plata se face la fiecare ședință, fără să te simți obligată să achiziționezi “oferte” cu plata în avans. Astfel, dacă pe parcursul tratamentului rămâi însărcinată, pleci în vacanță sau oricare alt motiv te-ar aduce în situația de a întrerupe tratamentul pe o perioadă mai îndelungată, tu nu pierzi banii ca în cazul achitării unui abonament în avans.

Programează-te la telefon  0740 156 018

Ne găsiți cu aceleași servicii de cea mai înaltă calitate la prețuri corecte în locațiile din:

București (Sector 2, Str. Grigore Ionescu, nr. 20, et.1  – Centrul Medical Iuvomed),

Cluj-Napoca (str. Andrei Muresanu nr. 12),

Oradea (P-ța 22 Decembrie, nr. 14 – Clinica BlueMed),

Târgu Mureș (Str. Bradului, nr. 2),

Timișoara (Str. Episcop Alexandru Bonnaz, nr. 14 – Salon Alisha),

Arad (B-dul Revoluției, nr.24/10)

Suceava (B-dul George Enescu nr. 16F)

Baia Mare (Str. Luceafarului, nr. 3)

 

Notă: termenul de “epilare definitivă” se folosește în literatura de specialitate atunci când un bulb de păr nu formează fir nou cel puțin un ciclu de creștere. Un ciclu de creștere durează 1-2 ani.

Studiile arată că epilarea cu LASER este durabilă și stabilă atunci când sunt făcute ședințe de întreținere și când nu apar dereglări hormonale (durabil se referă la o perioadă mai mare de 10 ani).

Rezultatele pot fi diferite în funcție de caracteristici personale. Nu se poate acorda garanție, deoarece rezultatele depind în foarte mare măsură de aceste caracteristici.

Oferta

*Preţurile sunt pe şedinţa de tratament

Spate total 540lei 450 lei

Picioare lung (inclus degete) 540 lei 450 lei

Picioare scurt (inclus degete și genunchi) 420 lei 350 lei

Brațe total (inclus degete) 360 lei 300 lei

Brațe scurt (inclus degete și cot) 300 lei 250 lei

Inghinal total (inclus linia bikini și interfesier) 300 lei 250 lei

Pectorali/Abdomen 360 lei 300 lei

Umeri/Ceafă 240 lei 200 lei

Lombari 240 lei 200 lei

Față total 290 lei 240 lei

Fese 240 lei 200 lei

Linia bikini 180 lei 150 lei

Axile 160 lei 130 lei

Mustață/Bărbie/Perciuni/Areole/Linia albă 100 lei 80 lei

Programeaza-te chiar astazi! Apeleaza cu incredere la noi

Sau adreseaza-ne intrebari despre produsele sau serviciile noastre.