Epilare Definitiva Laser in Bucuresti

Epilarea definitivă cu laser de ultimă generație te poate ajuta să obții o piele mai fină și să scapi de foliculită.

Mişcă de săgeţi pentu a te convinge de rezultate.

rezultate epilare definitiva before rezultate epilare definitiva after

Descopera mai multe rezultate obtinute de clientele Perfection Beauty Club®

SALON Bucuresti

perfection_beauty_club_bucuresti

Epilare definitiva dioda laser Epilare definitiva dioda laser Bucuresti

Perfection Beauty Club® Bucuresti oferă tratamente premium de epilare definitivă cu laser DIODE - cel mai performant, rapid și lipsit de durere aparat de epilare cu laser de pe piață. Ne găsiți în Bucuresti, Sector 2, Str. Grigore Ionescu, nr. 20, et.1, in cadrul Centrului Medical Iuvomed pentru a beneficia de tratamente cu rezultate vizibile încă din primele ședințe.

Vă invităm să consultați oferta noastră de prețuri pentru epilarea definitiva cu laser și alte tratamente de înfrumusețare. Avem grijă de clientele noastre din Bucuresti și alte localități în apropiere de Bucuresti.

Descoperiți cum frumusețea poate aduce fericire! Alegeți Perfection Beauty Club® Bucuresti pentru epilare definitivă de înaltă calitate și servicii profesionale de înfrumusețare.

PS: Frumusețea devine fericire!

PERFECTION BEAUTY CLUB® Bucuresti

Evaluări Epilare Definitiva

Descoperiți părerile clienților noștri despre serviciile noastre de epilare definitivă și alte tratamente de înfrumusețare oferite de Perfection Beauty Club® Bucuresti. Veți fi impresionat/ă de experiența lor și de rezultatele obținute.

Andrada OargăAndrada Oargă
16:06 13 Jul 23
O experienta foarte placuta! Am primit toate informatiile necesare astfel incat sa inteleg procedurile inainte de a incepe sedintele.Alina este foarte prietenoasa si pregatita din toate punctele de vedere. Merg cu drag la fiecare sedinta. Rezultatele s-au vazut dupa prima sedinta, iar la momentul actual, dupa doar 4 sedinte sunt extrem de multumita, deci la finalul lor probabil voi fi in extaz. 😁 Cu siguranta recomand!❤️
Denisa MotanDenisa Motan
12:27 25 May 23
Recomand!The best. Sunt foarte multumita, rezultatele s-au vazut de la prima sedinta.
Niko MNiko M
06:04 12 May 23
Georgiana PavelescuGeorgiana Pavelescu
05:26 12 May 23
Daniela RotDaniela Rot
05:22 12 May 23
Ilinca UrmuzacheIlinca Urmuzache
21:35 10 Jan 23
Servicii excelente, aparatură performantă. Nu e cel mai ieftin loc și nu există "promoții" cu multe ședințe la preț redus ca la alte saloane (cu multe tipuri de servicii de cosmetică). E un loc specializat doar pe epilare definitivă și nu au făcut rabat la calitatea dispozitivelor. A meritat cu siguranță și recomand. Rezultatele s-au văzut în unele zone după prima ședință (picioare scurt). Persoanele cu părul deschis la culoare vor fi dezamăgite, tehnologia asta funcționează pentru anume tip de fir de păr, cu cât e mai închis, cu atât e mai eficient (asta cred că este explicat și pe site-ul lor).Am fost la dna. Cătălina, este o persoană foarte răbdătoare care explică procesul detaliat și ți-e mai mare dragul să revii.
Magda BugaMagda Buga
13:45 30 Sep 22
Recomand din tot sufletul! Rezultatele sunt vizibile după prima ședința, iar eu sunt foarte mulțumită! 🤗
Alina-Florina TănasăAlina-Florina Tănasă
14:55 29 Sep 22
lucitriballucitribal
08:34 29 Sep 22
js_loader

Programare salon Bucuresti

Vino și vezi de ce suntem lideri în epilarea definitivă!

Galerie SalonDe ce Epilare Definitiva Bucuresti?

Epilarea definitivă cu laser DIODE oferită la Perfection Beauty Club București prezintă multiple avantaje. Tehnologia laser diode este cea mai eficientă și sigură metodă de epilare definitivă disponibilă în prezent.

Aceasta asigură o epilare precisă, nedureroasă și fără riscuri de leziuni ale pielii. Rezultatele sunt vizibile încă de la prima ședință și durează mult mai mult decât alte metode tradiționale de epilare.

În plus, echipa de specialiști de la Perfection Beauty Club asigură o experiență confortabilă și relaxantă, iar tarifele accesibile fac din această metodă o opțiune atractivă pentru toată lumea.

Category: Bucuresti

La Perfection Beauty Club Bucuresti beneficiezi de epilare definitiva faciala si corporala cu LASER DIODE. Se pot trata aproape toate zonele corpului, rezultatele se vad dupa primele sedinte.

Category: Bucuresti