Termeni și condiții

Termeni și condiții

Site-ul www.perfectionbeautyclub.ro este proprietatea Perfection Beauty Club SRL. Acest document stabilește termenii si condițiile în care puteti utiliza site-ul www.perfectionbeautyclub.ro denumit în continuare ca „site”.

Accesul si utilizarea www.perfectionbeautyclub.ro se face sub autoritatea acestor reguli, în termenii și condițiile stabilite mai jos. Utilizarea site-ului presupune implicit acceptarea acestor termeni și condiții, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.

Prin termenul “utilizator” al acestui site se întelege orice persoana fizică sau juridică care va accesa acest site.

www.perfectionbeautyclub.ro poate adauga, elimina părți, repozitiona, reconfigura sau modifica acest site în orice moment. Materialele din acest site sunt puse la dispoziție fără nici un fel de garanții sau obligații.

www.perfectionbeautyclub.ro nu raspunde de utilizarea datelor și infomațiilor sau de rezultatul utilizarii acestora, de corectitudinea, acuratețea sau siguranța lor. De asemenea nu răspundem și nu oferim nici un fel de garanții cu privire la funcționarea neîntreruptă și fără inconveniente a funcțiilor conținute de acest sistem sau ca serverul care găzduiește acest site nu contine virusi sau alte componente vătămatoare. Vă asumați riscul și eventualele costuri de depanare.

Sub nici o forma www.perfectionbeautyclub.ro nu va fi responsabil de nici o problemă sau posibilă pagubă survenită din utilizarea incorectă sau incapacitatea de utilizare a acestui site.

DREPTURI DE AUTOR, MARCA ȘI PROPRIETATE INTELECTUALĂ

Perfection Beauty Club SRL oferă acces liber la www.perfectionbeautyclub.ro și vă autorizează să vizualizați  și să transmiteți informații de pe website doar în scopuri personale, necomerciale.

Conținutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, logo-urile și orice alte materiale prezente pe website-ul www.perfectionbeautyclub.ro sunt protejate de legea dreptului de autor și sunt proprietatea Perfection Beauty Club SRL.

Niciun material de pe acest site nu poate fi reprodus parțial sau integra sau modificat fără citarea sursei și permisiunea anterioară explicită prin acord scris sau electronic. Nesupunerea implică răspunderea civilă sau penală pentru astfel de acțiuni.

Orice eventual litigiu în legătură cu acest site este de competența instanțelor de drept comun din România.

Aici regăsești politica de confidențialitate.

Aici regăsești politica de cookie-uri.