Rezultate epilare definitiva laser

Rezultate epilare definitiva laser

Epilarea definitiva cu laser are rezultatele cele mai bune pe 4 zone de pe corp

Desi iti poti epila absolut orice zona doresti – de la brate si perciuni, pana la abdomen, spate si umeri -, epilarea cu laser este cea mai eficienta pe urmatoarele 4 zone: linia slipului (bikini line) plus inghinal, axila, mustata (buza superioara) si barbie. Nu înseamna ca pe celelalte zone nu funcționează, ci doar ca rezultatele se vad mai lent.

Pentru ca epilarea să ofere rezultatele așteptate, sunt necesare mai multe ședințe de tratament. Și asta pentru că în timp foliculii care sunt în stadiul telogen vor fi la un moment dat activați și astfel vor apărea fire de păr noi. Prin aplicarea unor noi tratamente, la un anumit interval de timp, și aceste fire de păr vor fi eliminate definitiv.

Comparativ cu alte tipuri de aparate de epilare definitivă, laserul DIODE oferă cele mai rapide rezultate. În plus, tratamentul de epilare se aplică pe toate tipurile de piele și este confortabil

Va prezentam mai jos câteva din rezultatele pentru epilare definitiva cu laser Diode (nu IPL).

Epilare definitiva zona inghinala – dupa 8 sedinte

Rezultate epilare definitiva – vezi video

Rezultatele tratamentului de epilare definitiva cu laser

Mai multe dovezi pentru rezultate epilare definitiva laser puteți gasi si pe canalul nostru de Youtube, Instagram sau Facebook.

Tehnologia laser DIODE utilizată de Perfection Beauty Club garantează rezultate excelente, așadar, dacă locuiești în Târgu-Mureș, București, Cluj-Napoca, Oradea, Suceava, Timișoara, Arad sau Baia Mare nu ezita să ne contactezi pentru o programare sau o consulatie gratuita.