Epilare Definitiva Laser in Arad

Prin utilizarea tehnologiei de epilare definitivă cu laser de ultimă generație, poți obține o piele mai netedă și scăpa de foliculită.

Mişcă de săgeţi pentu a te convinge de rezultate.

rezultate epilare definitiva before rezultate epilare definitiva after

Descopera mai multe rezultate obtinute de clientele Perfection Beauty Club®

SALON Arad

Perfection Beauty Club Arad

Perfection Beauty Club® Arad oferă tratamente premium de epilare definitivă cu laser DIODE - cel mai performantrapid și lipsit de durere aparat de epilare cu laser de pe piață. Găsiți-ne în zona centrală, pe Bulevardul Revoluției nr. 24, pentru a beneficia de rezultate vizibile încă din primele ședințe.

Vă invităm să consultați oferta noastră de prețuri pentru epilarea definitivă cu laser și alte tratamente de înfrumusețare. Avem grijă de clientele noastre din Curtici, Chişineu-Criş, Ineu, Lipova și alte localități în apropiere de Arad.

Descoperiți cum frumusețea poate aduce fericire! Alegeți Perfection Beauty Club® Arad pentru epilare definitivă de înaltă calitate și servicii profesionale de înfrumusețare.

PSFrumusețea devine fericire!

PERFECTION BEAUTY CLUB® Arad

Program: Luni - Sâmbătă 8:00 - 20:00
Programari: 0745041113

Evaluări Epilare Definitiva

Descoperiți părerile clienților noștri despre serviciile noastre de epilare definitivă și alte tratamente de înfrumusețare oferite de Perfection Beauty Club® Arad. Veți fi impresionat/ă de experiența lor și de rezultatele obținute.

Am incercat in 3 locuri, asta a dat de departe cele mai bune rezultate. Preturile sunt foarte ok iar personalul prietenos si empatic
Gheorghe StinguGheorghe Stingu
11:41 02 Feb 23
Persoane serioaseCurățenie amabilitate vă recomand sa mergeți cu incredere👍
Ana AspraAna Aspra
12:33 28 Nov 22
Ana IrdaAna Irda
16:21 10 Nov 22
jhonasjhonas
19:55 24 Mar 22
Nu sunt Arădean.In trecere am căutat pe net un astfel de salon.In 2022 (Martie) erau doar 3 locații anunțate cu oferirea acestui serviciu.Am găsit greu locația deoarece nu am sunat la telefon și am vrut sa vada în prealabil Soția ce și cum și cu ce aparat laser se efectuează această ședință.In fine după ce salonul de la Coafura ne-a arătat ușa, unde sa ne interesăm (nu scrie nimic pe dinafară) probabil datorită unor locatari neprietenoși, am nimerit ușa descuiată și am făcut programarea...In a doua zi ne-a programat pentru seară...Din experiența soției, care a mai fost la alte două saloane de epilare cu laser, (unul în Republica Moldova, altul în Germania) acesta este cel mai bun.Probabil datorită faptului că este un aparat laser de peste 50 mii euro. Proveniența Spaniolă daca bine am înțeles și tânăra care lucra era drăguță și știa foarte bine cum funcționează și ce lungimi de unda să administreze...Detaliile de igienă au fost extreme. Aparatul la protejat cu folie alimentară, șervețele umede din abundență, geluri de toate felurile tot din abundență... Nu a simțit aproape nimica. (Asta depinde foarte mult și de persoana care reglează adâncimea undei de ardere și de performanta aparatului).In fine: în Moldova a fost foarte mulțumită, deși a costat tot atât cât la Arad, în jur de 130 euro o ședință completă (picioare, inginal și brațe).In germania personalul a fost de-a dreptul scârbos. Și a si costat 220 euro și rapid. Ceva de genul "către ăra că mă grăbăsc" 😀😁😂 și nu am chef de detalii...Aici în Arad o ședință completă a durat aproximativ 1 ora și jumătate două...Concluzie:👌Soția de acum înainte va mai veni doar aici. Da este costisitor, dar dată înainte de sezonul estival meriți să fi răsfățată...
Robert DowneyRobert Downey
13:39 29 Nov 19
Epilare definitiva laser in Arad cu cele mai inalte standarde. Recomand!
js_loader

Programare salon Arad

Vino și vezi de ce suntem lideri în epilarea definitivă!

Galerie SalonDe ce Epilare Definitiva Arad?