Întrebări şi Răspunsuri

Tot ce trebuie sa ști despre epilarea definitiva cu laser

Întrebări şi Răspunsuri – Epilare Definitivă Cu Laser

Am selectat câteva din întrebările adresate frecvent în legătura cu epilarea definitiva cu laser pentru a fi mai bine informate înainte de a solicita o programare la cel mai apropiat salon Perfection Beauty Club® sau poti beneficia de o consultatie gratuita.

În centrele Perfection Beauty Club nu o să ai surprize neplăcute legate de prețuri. Plata se face la fiecare ședință, fără să te simți obligată să achiziționezi „oferte” cu plata în avans. Astfel, dacă pe parcursul tratamentului rămâi însărcinată, pleci în vacanță sau oricare alt motiv te-ar aduce în situația de a întrerupe tratamentul pe o perioadă mai îndelungată, tu nu pierzi banii ca în cazul achitării unui abonament în avans.

Preturile sunt in functtie de tratament: epilare definitiva, remodelare Caledias ReShape (Tg-Mureș), criolipoliză (Tg-Mureș).

Category: Epilare definitiva

Tratamentul cu LASER se poate aplica pe tot corpul, mai putin zonei ochilor, mucoasei și părții interne a organelor genitale.

Category: Epilare definitiva

Epilarea definitivă LASER poate fi contraindicată unor persoane, în funcție de anumite condiții medicale sau circumstanțe individuale.

Printre contraindicațiile comune se numără:

 • sarcina
 • alaptarea
 • care urmează un tratament medicamentos cu produse fotosensibile
 • cu pielea recent bronzată (natural sau artificial) sau cele care intenționează să se bronzeze (7 zile înainte și după fiecare ședință)
 • ce prezintă inflamații cutanate sau plăgi deschise în zona tratată
 • istoric de boli de piele precum psoriazis sau dermatită atopică
 • istoric de cancer de piele
 • cu tatuaje în zona tratată
 • cu mare densitate de negi pigmentari
 • aflate în stare de graviditate
 • epilepsie, urticarie, herpes, pacemaker

Este important să discutați cu medicul dumneavoastră înainte de a vă decide să faceți o astfel de procedură, pentru a determina dacă aveți vreuna dintre aceste contraindicații sau alte probleme medicale care ar putea să vă facă să nu fiți eligibil pentru epilarea definitivă LASER.

Category: Epilare definitiva

Printre efectele secundare care pot să apară se numără:

 • Roșeață, de obicei trece în câteva ore și poate să dureze cel mult 2-3 zile
 • Mâncărime în timpul tratamentului
 • Inflamarea zonei tratate. De obicei trece în câteva ore, dar poate să se mențină până la 2-3 zile.
 • Durere, amorțeală, mici înțepături.
 • Foarte rar pot apărea cruste, în zona cu păr încarnat, discolorații: hipo sau hiperpigmentări temporare, purpură în zonele cu piele bronzată

Trebuie reținut faptul că efectele secundare apar destul de rar și sunt doar temporare.

Category: Epilare definitiva

Pragul dureros al fiecărei persoane este diferit, dar în general procedura nu este dureroasă în comparație cu epilarea cu ceară. Sistemele de răcire precum și softul aparatului asigură cel mai confortabil epilat posibil, multe cliente susțin că nu simt niciun disconfort.

Category: Epilare definitiva

Pentru o reducere semnificativă a numărului de fire de păr sunt necesare în general între 8 și 10 ședințe, la intervale de timp specifice. Factorii cei mai importanți care determină numărul de sedințe sunt:

 • caracteristicile zonei tratate (procentul de fire de păr aflate în faza de creștere activă)
 • textura părului, frecvența ședințelor, culoarea pielii și a părului
 • istoricul epilărilor anterioare
 • diverse condiții medicale și nemedicale(bronzare, hirsutism, etc.)

Majoritatea persoanelor au nevoie de 8-10 ședințe de fotoepilare, la intervale de 4-8 săptămâni, dar acest lucru depinde de prea mulți factori pentru a putea fi previzionat cu certitudine (depinde de la persoană la persoană). Părul nu poate fi distrus decât în anagen (faza de creștere activă). Pentru a avea un rezultat cu adevărat definitiv pot fi necesare ședințe scurte de întreținere din 6 în 6 luni timp de 2 ani de la începerea tratamentului.

Category: Epilare definitiva

Pot beneficia de tratamentul de epilare definitivă atât persoanele perfect sănătoase, dar cu o pilozitate crescută în anumite zone, cât și persoanele cu tulburări hormonale.

Category: Epilare definitiva

Zona care urmează a fi tratată nu trebuie epilată cu ceară sau prin smulgere cu cel puțin 3 săptămâni înainte de tratament. Epilarea cu ceară smulge rădăcina foliculului pilos, iar fotoepilarea nu mai are pe ce să acționeze. Din același motiv, epilarea cu ceară sau prin smulgere este interzisă pe toată perioada ședințelor de fotoepilare. Între ședințe se va folosi doar lama de ras, tunsul sau crema depilatoare. Părul trebuie înlăturat prin radere în ziua ședinței de epilare definitivă, pentru ca energia luminoasă să fie concentrată în rădăcina părului, nu în partea lui superioară, care se va încălzi inutil. În circa 10-14 zile firele de păr tratate încep să cadă. Inițial, unele fire de păr dau senzația de continuă creștere, dar este vorba doar de procesul normal de eliminare a lor din tegument. După perioada de eliminare, mai pot rămâne pe piele puncte negre mici, fire de păr care dau impresia ca au rămas în piele. Și acestea vor fi eliminate, dar mai lent. După căderea firelor tratate va urma o perioadă de lipsă a părului, de câteva săptămâni, până când încep să crească noile fire de păr, cele care, la momentul ședinței de fotoepilare, nu erau în faza de creștere activă. Atunci când se înmulțesc suficient, dupa circa 4-8 săptămâni de la ședința anterioara de epilare, se va efectua o nouã sedință.  Expunerea la soare (bronzatul), precum și utilizarea produselor autobronzante trebuie evitate începând cu 7 zile înainte de sedința de fotoepilare și 7 după. Daca sunt vizate zone expuse la soare în mod frecvent(fața, gambele, etc.) este necesară folosirea unei creme cu factor de protecție UV cât mai ridicat (recomandabil 30-50).

Category: Epilare definitiva

Pot apela la fotoepilare atât femeile cât și bărbații, pentru a scăpa de părul nedorit. Acest procedeu se aplică cu succes pe toate zonele, cum ar fi fruntea, sprâncenele, vârful nasului, mustața, bărbia, lobul urechii, umerii, spatele, axila, abdomenul, fesele, zona pubiană, zona bikini, zona peri-mamelonară, antebrațele, brațele, gambele, coapsele, mâinile, picioarele și degetele. Persoanele cu păr blond deschis și cele cu păr alb nu pot beneficia de acest tratament, deoarece aceste fire de păr nu conțin melanină, astfel că lumina nu poate fi transmisă la bulb.

Category: Epilare definitiva

Epilarea definitivă se referă la o procedură de îndepărtare permanentă a părului de pe corp, astfel încât firele de păr să nu mai crească în zona tratată sau să crească foarte rar și în cantități foarte reduse. Epilarea definitivă se realizează de obicei folosind tehnologii avansate, cum ar fi laserul sau energia intens pulsată (IPL), care distrug foliculii de păr pentru a preveni creșterea ulterioară a părului. Aceasta oferă un rezultat pe termen lung, eliminând necesitatea repetării frecvente a procedurilor de îndepărtare a părului, precum epilarea cu ceară sau utilizarea aparatelor de ras. Este important de menționat că termenul “epilare definitivă” se referă la reducerea semnificativă și persistentă a creșterii părului, dar nu garantează eliminarea completă a tuturor firelor de păr pentru totdeauna, deoarece rezultatele pot varia în funcție de persoană și de zona tratată. Este recomandat să consulți un profesionist înainte de a opta pentru epilarea definitivă și să înțelegi pe deplin procedura, riscurile și rezultatele așteptate.

Category: Epilare definitiva

Programeaza-te chiar astazi!

Sau adreseaza-ne intrebari despre produsele sau serviciile noastre.