Criolipoliză (Tg-Mureș)

Remodelare corporala

Criolipoliză (Tg-Mureș)

Criolipoliza este o procedura prin care se raceste in mod gradat temperatura la nivelul subcutanat al grasimii (stratul care se afla imediat sub piele). Criolipoliza este folosita in clinicile europene de profil si se bucura de un mare succes, deopotriva in randul barbatilor si in cel al femeilor. Temperatura scade pana la -12 grade Celsius. Temperaturile extrem de scazute omoara celulele adipoase fara sa afecteze pielea sau muschii.

Criolipoliza este folosita in clinicile europene de profil si se bucura de un mare succes, deopotriva in randul barbatilor si in cel al femeilor. Tesutul adipos inestetic de pe abdomen, de pe coapse si de pe brate poate fi, mai nou, inghetat si apoi eliminat natural de organism.

Cum actioneaza?

Aceasta procedura raceste in mod gradat temperatura la nivelul subcutanat al grasimii (stratul care se afla imediat sub piele). Temperatura scade pana la -12 grade Celsius. Temperaturile extrem de scazute omoara celulele adipoase fara sa afecteze pielea sau muschii. Iar pasul final – eliminarea acestor celule – se face prin ficat. Procedura de inghetare a tesutului gras nu necesita incizii si anestezie, precum liposuctia, si nici injectarile care se realizeaza în cadrul altei proceduri de remodelare, numita mezoterapie. Nu este necesara internarea si nu implica niciun disconfort pentru persoana care apeleaza la ea, asa incat, in timpul procedurii, se poate citi, asculta muzica si chiar dormi. De asemenea, nu implica nicio perioada de recuperare. Persoana in cauza poate reveni la activitatile obisnuite, inclusiv la exercitii fizice, imediat dupa terminarea sedintei. Un tratament e capabil sa distruga 20-40% din celulele adipoase din zona in care se lucreaza.

  • • Cea mai eficienta metoda fara durere de liposuctie non-invaziva
  • • Lucreaza doar zonele cu probleme, nu afecteaza organele sau alte tesuturi
  • • Rezultate comparabile cu liposuctia chirurgicala
  • • La o singura sedinta se poate pierde 20-30% din tesutul adipos
  • • O procedura se efectueaza pe durata a aproximativ 60 de minute
  • • Imediat dupa sedinta va puteti continua activitatile zilnice
  • • Procedura poate fi repetata dupa 6-8 saptamani
  • • Procedura poate fi efectuata pe aproape orice parte a corpului
  • • Procedura este eficienta pe brate, solduri, coapse, abdomen, spate, fund

Ce se intampla in timpul tratamentului?

Se aleg capetele de tratament in funtie de zona de tratament si pliul de grasime existent, aparatul dispune de 2 capete marime medie, unul pentru barbie si 1 capat mare . Echipamentului este pozitionat pe zona de tratament. Prin intermediul vacuum-ului si a racirii controlate, zona de tratament este racita, iar celulele grase care sunt sensibile la frig sunt afectate si mor. Pielea si celelalte tesuturi nu sunt afectate. Celule grase moarte sunt eliminate natural din organism treptat in urmatoarele 2-3 luni.

 

Cate sedinte sunt necesare?

In functie de grosimea stratului de grasime sunt necesare 1 pana la 3 sedinte. Perioada dintre sedinte trebuie sa fie de minim 45 de zile. Care vor fi rezultatele si cand vor fi vizibile? In functie de grosimea stratului initial de grasime, pierderea va fi intre 3-15 mm; in ceea ce priveste procentul de tesut adipos, acesta se va reduce cu aproximativ 30%. Aproximativ 40% din rezultate vor incepe sa fie vizibile dupa 15 zile, dar perioada optima pentru a putea observa rezultatele este de minim 6 saptamani. Dupa aceasta perioada se poate recomanda sau nu o noua sedinta de tratament.

Cine sunt persoanele carora li se recomanda criolipoliza?

Criolipoliza este recomanda pentru toate zonele cu strat de grasime. Candidatul ideal nu este o persoana obeza, ci o persoana care doreste sa reduca stratul de grasime de pe anumite zone ale corpului: abdomen, solduri, coapse, fese, brate etc.

Ce simte pacientul in timpul tratamentului?

Procedura nu este dureroasa pentru pacienti. Ei simt la inceput o presiune in zona de tratament (datorita vacuum-ului) si apoi o senzatie de frig locala, in special la inceputul procedurii. Dupa finalizarea procedurii, de obicei, in zona de tratament va fi prezenta o roseata si o oarecare amorteala care poate dura cateva ore. In mod exceptional pot aparea mici hematoame care vor disparea in cateva zile. Pacientul se poate intoarce imediat dupa tratament la activitatile sale zilnice fara a simti un disconfort.

Care este diferenta fata de alte proceduri?

Rezultatele criolipolizei constau in reducerea vizibila si naturala a tesutului gras, fara a experimenta metode invazive, metode chirurgicale ca liposcutia. In acelasi timp nu exista riscul de a afecta tesuturi inconjuratoare. Adipocitele (celulele grase) sunt eliminate treptat si definitiv prin metabolismul natural al corpului. Cu o dieta normala si cu exercitii fizice rezultatele vor fi durabile.

CONTRAINDICATII – sarcina, perioada de alaptare, cancer, inflamatii acute, probleme renale, ale ficatului, persoane cu pacemaker, diabet, epilepsie, eczeme, boli ale pielii in zona de tratament, implanturi de metal si plastic.

Oferta

*Preţurile sunt pe şedinţa de tratament

Aplicator XL (abdomen) 250 200 lei

Aplicator M (2 zone medii) 300 250 lei

Programeaza-te chiar astazi! Apeleaza cu incredere la noi

Sau adreseaza-ne intrebari despre produsele sau serviciile noastre.