Epilare Definitiva Laser in Cluj

Descoperă Epilarea Definitivă cu Laser DIODE la Perfection Beauty Club Cluj - obține o piele fină și epilată rapid, fără durere.

Mişcă de săgeţi pentu a te convinge de rezultate.

rezultate epilare definitiva before rezultate epilare definitiva after

Descopera mai multe rezultate obtinute de clientele Perfection Beauty Club®

SALON Cluj

Perfection Beauty Club - Cluj - Epilare definitiva cu laser
Epilare definitiva Cluj dioda laser Epilare definitiva Cluj dioda laser

Perfection Beauty Club® Cluj-Napoca oferă tratamente premium de epilare definitivă cu laser DIODE - cel mai performant, rapid și lipsit de durere aparat de epilare cu laser de pe piață, pentru clientele din Cluj-Napoca și împrejurimi în căutarea epilării definitive Cluj. Ne găsiți în zona centrală, pe strada Andrei Mureșanu, nr. 12, unde vă așteptăm cu servicii profesionale și tratamente cu rezultate vizibile încă din primele ședințe.

 

Dacă sunteți în căutarea epilării definitive în Cluj, vă invităm să consultați oferta noastră de prețuri pentru epilare definitiva Cluj cu laser și alte tratamente de înfrumusețare. Avem grijă de clientele noastre din Florești, Turda, Câmpia Turzii și alte localități în apropiere de Cluj-Napoca.

 

Alegeți Perfection Beauty Club® Cluj-Napoca pentru a descoperi cum frumusețea poate aduce fericire! Beneficiați de epilare definitivă Cluj de înaltă calitate și servicii profesionale de înfrumusețare în cel mai modern și primitor salon din Cluj!

 

PS: Frumusețea devine fericire!

PERFECTION BEAUTY CLUB® Cluj

Program: Luni - Sâmbătă 9:00 - 20:00
Programari: 0720 833 873

Evaluări Epilare Definitiva

Descoperiți părerile clienților noștri despre serviciile noastre de epilare definitivă și alte tratamente de înfrumusețare oferite de Perfection Beauty Club® Cluj. Veți fi impresionat/ă de experiența lor și de rezultatele obținute.

Diana Madalina HancDiana Madalina Hanc
08:39 04 Apr 24
Recomand! Servicii peste măsura așteptărilor mele. Personal calificat și extrem de amabil.
Octavian AbrudanOctavian Abrudan
14:44 27 Mar 23
Recomand
Alexandra LasselAlexandra Lassel
15:19 14 Feb 23
Am fost si inca sunt foarte multumita de servicii si recomand cu drag. Un loc cu o atmosfera super calda si prietenoasa unde vin mereu cu drag!
AndaAnda AndaAndaAndaAnda AndaAnda
18:25 09 Feb 23
Rezultatele au fost vizibile dupa primele sedinte! Recomand, laserul este excelent si personalul este foarte dragut si mi-a oferit sfaturi de intretinere utile si practice. Tatiana m-a convins sa incerc epilarea definitiva si pe alte zone ale corpului si am fost uimita cat de diferit este firul de par pe corp. A! Si bombonicile cu cafea sunt super bune :)
Tatiana TanasoiuTatiana Tanasoiu
12:22 08 Feb 23
Un salon ale cărei standarde sunt ridicate la cel mai înalt nivel, atât din punct de vedere al calității tratamentelor cât și a profesionalismului personalului.Recomand cu drag!
Anca GalatanAnca Galatan
11:52 08 Feb 23
Servicii foarte bune!Personal foarte amabil!Calitatea foarte buna!Rezultate foarte bune încă de la prima ședința, o mare parte din firele de par pe care le-am avut, au căzut, iar procedura este una nedureroasă.Recomand cu multă încredere. 🥰🥰
Clock ClujClock Cluj
16:34 06 Feb 23
Am avut rezultate neasteptat de bune inca de la prima sedinta laser. Personalul este deosebit ,in special Tatiana care mi-a raspuns la toate intrebarile si curiozitatile in legatura cu aceasta procedura.Recomand cu drag acest salon!
js_loader

Programare salon Cluj

Vino și vezi de ce suntem lideri în epilarea definitivă!

Galerie SalonDe ce Epilare Definitiva Cluj?