Epilare cu LASER DIODE sau ALEXANDRITE?

tratament_epilare_definitiva_mures

 

 

Epilarea laser prin intermediul noului aparat Premium Caledias Platinum Edition, LASERUL cu DIODE de 755nm, 808nm și 1064nm într-un singur aplicator, oferă cel mai sigur și confortabil epilat existent la acesta oră.

Acesta este modelul cel mai modern, inovator si eficient, disponibil pe piață. Cele trei lungimi de unda de 755nm, 808nm si 1064nm au caracteristici diferite. Fiecare lungime ajunge la adâncimi diferite ale tesuturilor si atinge diverse structuri ale foliculului de par. Din acest motiv, acest aparat realizează epilarea laser cea mai sigura si mai eficienta de pana acum.

Lungimea de unda (808nm) DIODE

Este lungimea de unda clasica pentru epilare cu laser, asa-numitul standard de aur. Aceasta ofera o penetrare mai profunda a foliculului de par cu o putere medie ridicata si o rata de repetitie mai mare. Acest lucru face lungimea de unda complet sigura pentru tesutul învecinat si pentru organele adiacente. Potrivit pentru tratarea unor zone cu par in exces, cum ar fi picioarele, mâinile, spate. Aceasta este, de asemenea, cea mai larg răspândita lungime de unda de lucru. Este potrivita pentru toate tipurile de piele si poate fi aplicata pe toate zonele acoperite cu par.

 

Lungimea de unda (755nm) ALEXANDRITE

Aceasta lungime de lucru este extrem de potrivita pentru parul mai fin si mai deschis la culoare, care nu este afectat suficient de eficient de laserul cu dioda. Lungimea pătrunde in straturile superficiale ale pielii, facand-o cea mai potrivita pentru tratarea unor zone precum buza superioara si parul facial delicat.

 

Lungimea de unda (1064nm) Nd-YAG

Este caracterizata printr-o absorbție mai scazuta a undei de melanina, ceea ce o face potrivita pentru tratarea pielii închisa la culoare, chiar si a celei bronzate. In acelasi timp, energia laserului patrunde adanc in foliculul de par, ceea ce face ca lungimea YAG sa fie perfecta pentru a lucra in zone cu pilozitate profunda, cum ar fi zona intima si zona axilara.

 

Laser DIODA vs Laser ALEXANDRITE

Ambele lasere au caracteristici care le fac eficiente pentru tratamentul cu laser de îndepărtare a parului nedorit de pe corp. Sunt frecvent folosite in saloanele de înfrumusețare. Diferenta dintre cele doua tipuri de laser este ca laserul DIODE este mai nou pe piata comparativ cu laserul Alexandrite.  Laserul DIODE are lungimea de unda mai lunga decat laserul Alexandrite. Laserul DIODE este potrivita pentru toate tipurile de piele si poate fi aplicata pe toate zonele acoperite cu par, Laserul Alexandrite este extrem de potrivita pentru parul mai fin si mai deschis la culoare.