Informațiile esențiale despre epilarea definitivă inghinala pe care trebuie să le cunoști

perfection_beauty_club_epil_specialist_targu_mures

Sezonul estival vine cu soare, mare, relaxare și vacanțe, ceea ce înseamnă că toată lumea vrea să strălucească și să fie încrezătoare pe plajă. Pentru asta, o combinație perfectă este reprezentată de costumele de baie în culori vibrante și pielea catifelată.

Epilarea zonei inghinale joacă un rol important în acest sens, de aceea, din ce în ce mai multe persoane apelează la epilarea definitivă cu laser. Deși există multe alternative pentru a îndepărta părul nedorit din această zonă, niciuna nu oferă un aspect fără cusur. În acest articol, vei afla totul despre epilarea definitivă inghinală cu laser, de la procesul în sine, la durata, durerea și recomandările specialiștilor de la Perfection Beauty Club.

Epilarea definitivă inghinală presupune eliminarea părului nedorit din zona inghinală. Studiile arată că tratamentul cu laser este cea mai eficientă metodă de a scăpa definitiv de părul nedorit din această zonă, oferind pielii un aspect neted și catifelat.

Dacă optezi pentru un astfel de tratament la Perfection Beauty Club, vei beneficia de una dintre cele mai performante aparaturi din industria estetică, laser DIODE Premium Caledias Platinum Edition, și de tratamente de înaltă calitate, monitorizate de specialiști în domeniu. Ședințele de epilare definitivă în zona inghinală durează în medie 10-15 minute, iar frecvența lor poate varia între 6 și 12 săptămâni.

Care sunt tipurile de epilare inghinală?

Aici sunt tipurile de epilare inghinală pe care le poți alege, în funcție de cât de mult păr dorești să îndepărtezi:

  • Epilarea inghinală clasică – Îndepărtarea firelor de păr care depășesc linia bikinilor.
  • Epilarea inghinală totală – Depășește linia bikinilor și include partea superioară a zonei pubiene.
  • Epilarea inghinală French – Epilarea totală a zonei pubiene, cu excepția unei porțiuni sau al unui model, care este ales de către pacient.
  • Epilarea inghinală braziliană – Îndepărtarea totală a părului din zona pubiană.

Dacă optezi pentru epilarea definitivă cu laser pe linia bikinilor, vei obține un aspect perfect, dar trebuie să ții cont că restul zonei inghinale va necesita întreținere cu o altă metodă de epilare. În schimb, dacă vrei să scapi complet de grija epilatului inghinal și să economisești bani pe termen lung, opțiunea braziliană de epilare definitivă este cea mai bună alegere.

Deși epilarea definitivă poate fi dureroasă în zona inghinală, la Perfection Beauty Club vei fi tratat cu aparatură modernă și de ultimă generație, iar terapeuții noștri monitorizează gradul de confort al pacienților pentru a-i face cât mai confortabili.

Când pot efectua epilarea în zona inghinala?

Sfatul nostru este să epilezi zona inghinală în zilele cele mai fertile ale lunii, conform studiilor, deoarece hormonii cresc rezistența ta la durere. Înainte de a face epilare definitivă, trebuie să ții cont de recomandările unui specialist.

Dacă suferi de diabet, epilepsie sau ești sub tratament cu medicamente care induc fotosensibilitate, nu se recomandă această procedură. În dimineața programării, poți să te razi pentru a asigura eficacitatea tratamentului. Epilarea definitivă distruge foliculii de păr, deci nu este nevoie să ai firele de păr la suprafață, ci doar rădăcinile lor.

Sfaturi înainte și după tratamentul de epilare inghinala

Nu se recomandă utilizarea metodelor de smulgere a părului, cum ar fi ceara sau aparatul depilator, cu cel puțin 4 săptămâni înainte de a începe tratamentul. De asemenea, trebuie evitată expunerea la soare cu două săptămâni înainte și după procedură, precum și sauna, ședințele la solar și dușurile fierbinți. Nu trebuie să folosești loțiuni sau geluri de duș autobronzante sau uleiuri esențiale.

Cat costa epilarea în zona inghinala?

Consulta oferta noastră de preturi pentru tratamentul de epilare definitiva.

Unde pot urma tratamente de epilare definitiva inghinala?

Epilarea definitivă cu laser este o procedură din ce în ce mai populară, atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Tehnologia laser DIODE utilizată de Perfection Beauty Club garantează rezultate excelente, așadar, dacă locuiești în Târgu-Mureș, București, Cluj-Napoca, Oradea, Suceava, Constanța, Timișoara, Arad sau Baia Mare nu ezita să ne contactezi pentru o programare sau pentru o consultatie gratuita.