Rezultate sondaj – Perfection BeautyClub

Sondaj Epilare definitiva laser Perfection Beauty Club

In urma unui scurt sondaj de pe Instagram si Facebook  cu intrebarea “Esti multumita de Perfection Beauty Club?” am ajuns la urmatorul rezultat: peste 98% dintre clientele noastre au votata “DA“, ceea ce înseamna ca sunt  multumite de calitatea serviciilor ofertite in saloanele nostra.

Ca si o concluzie adiacententa, votul “ca in Teleorman” nu merge! Suntem ca si punct central din Targu Mures si in marile orase: Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Arad, Oradea, Timisoara, iar daca  voteaza NU doar cei care nu ne sunt clienti ai saloanelor noastre, inseamna ca nivelul serviciilor este de foarte mare calitate.

Esti multumita de Perfectio Beauty Club?
Sondaj Facebook – Perfection Beauty Club?
Sondaj Intagram - Perfection BeautyClub
Sondaj Instagram Perfection BeautyClub

Am ales altă abordare. Una prin care suntem foarte corecți atât față de cliente cât și față de noi.

Avem cele mai mari “reduceri” la părul nedorit, prin epilarea laser, până la 99% (în funcție de zonă și caracteristicile personale).
Mai mult, avem mai bine de 98% dintre cliente mulțumite (conform sondajelor de pe Instagram si Facebook).

Mai avem plusuri: categoric cel mai confortabil epilat, fără efecte secundare, experiența a zeci de mii de tratamente (mai bine de 30 000), protocol dezvoltat de medicul nostru pentru români (caracteristici fiziologice specifice arealului), aparatură de top, certificare de calitate ISO 9001 : 2015 (unic în România), iar locațiile noastre sunt premium.

#frumuseteadevinefericire

☎️ 0740 156 018