Epilare laser de la Perfection Beauty Club

Epilare laser de la Perfection Beauty Club este serviciul votat ca fiind “cel mai bun serviciu de epilare laser din România” de către 92% dintre clienții care au încercat serviciul nostru de epilare!

Mai mult, pe pagina noastră de instagram am făcut un sondaj online cu durata de 24h, consuntabil în timp real (transparență maximă) cu întrebarea “Epilare laser de la Perfection Beauty Club este cel mai bun serviciu de acest tip din România?”. La sondaj au fost invitați să voteze doar clienții care au încercat serviciul nostru dar și cel puțin încă un serviciu de epilare.

La sondaj au participat 145 respondenți, dintre aceștia 134 au răspuns cu “DA” și doar 11 cu “NU”. În urma discuției cu cele 11 persoane care au răspuns cu “NU”, doar două au încercat serviciul nostru de epilare laser, celelalte au votat din greșeală sau rea voință.

Dorința noastră de a oferi calitate și de a mulțumi cele mai pretențioase cliente ne face să continuăm pe acest drum și anume de a rămâne în topul clinicilor care oferă servicii de epilare laser. Toate locațiile noastre sunt de calitate premium, astfel că te vei simți tratată la adevărata valoare, fără compromisuri. Aparatura folosită este una de top, Caledias LASER cu 3 lungimi de undă. Tehnologia cu 3 lungimi de undă este cea mai performantă disponibilă în anul 2019 și doar câțiva producători dispun de patentul producerii ei.

Epilare Definitiva Laser de la Perfection Beauty Club

Lungimea de undă 755nm (Alexandrite) acționează aproximativ la fel cu cea de 808nm (Diode). Ele acționează la nivelul pigmentului din rădăcina firului de păr (5mm adâncime). Diferența majoră este că 755nm este mai specifică pentru părul deschis la culoare, iar 808nm pentru cel mai închis la culoare. Lungimea de unda 1064nm (NdYag) acționează mai profund. Acțiunea ei este de a cauteriza vasele de sânge care alimentează bulbul firului de păr și celule germinative (“semințele” firelor de păr). Diode și NdYag sunt sigure pentru pielea bronzată!

Combinarea celor 3 tehnologii într-un singur aplicator crește exponențial eficiența tratamentului. În plus, modul de lucru cu aplicatoare de mare putere și multipuls de mică energie este superior modului de lucru cu pulsație unică de mare energie. Acest lucru ne permite să oferim GARANTAT cea mai confortabilă și eficientă epilare laser existentă în 2019.