De ce Perfection Beauty Club (Targu Mures, Bucuresti, Cluj, Constanța, Oradea, Timișoara, Suceava si Arad)?

De ce Perfection Beauty Club?

De ce Baldan Group?
De ce tehnologie italiană?

Din anul 1989 Baldan Group a inceput sa dezvolte fotoepilarea intr-o țară unde clienții sunt atenti la cel mai mic detaliu, unde niciun accesoriu nu e pus la voia întâmplării. Atentia deosebită pentru aspectul personal și înclinația spre frumusețe caracterizează întreaga Italie, dar în special orașul Milano.

Pe o piață cu clienți pretențioși, Baldan Group a inovat continuu începând cu primele aparate cu lumină pulsată și ajungând acum la cele mai noi tehnologii bazate pe lasere performante cu accent pe siguranță și confort.

În colaborare cu cea mai prestigioasă facultate de cosmetică „Universita di Ferrara”, a dezvoltat linia de cosmetice profesionale 100% compatibile cu epilarea laser, astfel că acum toți clienții din centrele certificate Epil Specialist se bucură de tratamente fără efecte secundare.

În toata Europa, Baldan Group colaborează cu peste 5000 de clinici, saloane, centre spa și farmacii.

La Academia Baldan se organizează lunar cursuri teoretice și practice pentru 80 de viitori specialiști, punându-se accent pe o perfectionare continuă. De curând, in 14 decembrie 2017 la Poiana Braşov a avut loc primul congres naţional Epil Specialist, unde au fost prezenţi dr dermatologi, traineri de la academia Baldan Milano, trainerii pentru România şi specialişti din toată ţara şi unde au fost prezentate ultimele noutăţi şi studii din domeniul fotoepilării.

Pentru că și tu meriți tot ce e mai bun, specialiștii nostri sunt în continuă perfectionare, iar echipei s-a alăturat medicul dermatolog Dr. Valentina Muth

Perfection Beauty Club este o marcă înregistrată,o marcă românească şi până în prezent ne găsiți în 9 orașe din România: Târgu Mureș, București, Cluj-Napoca, Oradea, Constanța, Timișoara, Suceava și Arad.

Baza noastră este experiența strânsă in cei aproape 30 de ani de Baldan Group. Apoi am adăugat dorința de a îmbunătății tot mereu, de a fi cei mai buni în domeniul epilării laser. Astfel, în urma informațiilor strânse din țări precum S.U.A.,  Spania, Elveția, Italia, Irlanda, Dubai, Brazilia reușim să oferim tratamente de epilare laser la cele mai înalte standarde posibile.

Te invităm să încerci și tu cel mai bun serviciu de epilare laser din România, conform celor 3 sondaje care le-am făcut!

Lasa un comentariu