Epilare cu laser Diode nu IPL

Epilarea definitivă cu laserul cu Diode și 3 lungimi de undă într-un singur aplicator, Caledias LASER tehnologie de ultimă generaţie este acum în Târgu Mureş, Bucureşti, Cluj, Timișoara, Oradea, Constanța, Arad, Suceava.

Caledias LASER este un laser de ultimă oră “Diode System” care poate elimina permanent părul nedorit în orice parte a corpului, prin sesiuni rapide și accesibile. O tehnologie de ultimă generație care este eficientă, fiabilă și rapidă, datorită vitezei sale de acțiune.

Caledias LASER scurtează sesiunile de epilare semnificativ comparativ cu tratamentele “clasice” cu lumină pulsată și este eficient pentru toate fototipurile pielii (inclusiv pielea bronzată).

Sesiunile sunt rapide și datorită tehnologiei aplicatoului inovator (14 × 14 mm sau 25 x 14 mm) ‚ dotat cu răcire integrată ”Cooling System”, astfel tratamentele vor fi o experiență plăcută și confortabilă.

Lungimile de undă 755nm, 808nm și 1064nm sunt eficiente în epilarea progresiv definitivă și selectivă, astfel că nu afectează pielea, rezultatul fiind un tratament sigur, fără efecte adverse.

Adâncimea de pătrundere a undelor acestui tip de laser este aproximativ 5mm, adică exact adâncimea la care se află majoritatea rădăcinilor de păr.

Caledias LASER nu are efecte cancerigene, nu afectează organele interne și este foarte blând cu pielea. Ba mai mult, stimulează productia de colagen astfel că în urma epilării rezultă o piele fină și catifelată.