Epilare definitiva LASER Mures, Brasov, Bucuresti, Cluj, Constanta, Suceava, Timisoara, Oradea si Arad

Epilare definitiva LASER la Perfection Beauty Club, o retea de centre de infrumusetare in Târgu-Mureș, București, Cluj-Napoca, Oradea, Suceava, Constanța, Timișoara, Braşov şi Arad. Ne aflăm printre primele centre certificate „Epil Specialist” din România ce au in dotare laserul CALEDIAS. Epilarea progresiv definitivă este acum la cel mai înalt standard.

Precursor al brandului VANITY LINE , născut in anul 1989, brandul EPIL SPECIALIST este cea mai cunoscută REȚEA DE CENTRE SPECIALIZATE IN EPILARE DEFINITIVĂ din Italia și Europa . Astfel, SPECIALISTUL în epilare radicală rapidă, oferă o garanție de satisfacție a clienților , prin tratamente cu aparatul laser diode de ultimă generație, care depășește avantajele tratamentelor cu IPL din multe puncte de vedere:

-laserul CALEDIAS este mai sigur, fără efecte adverse, arsuri sau durere,

-datorită unui sistem modern de răcire cu apă (până la -5 grade), si un mâner dotat cu celule Peltier, permite tratamente eficiente, rapide și cel mai important o experiență nedureroasă cu rezultate sigure si eficiente!

-Timpul alocat unei ședințe de tratament cu laserul CALEDIAS reprezintă o treime din timpul alocat tratamentului cu IPL, iar numărul de ședințe este substanțial mai mic , ceea ce reprezintă o economie de timp si bani pentru clienți și rezultate MAI RAPIDE!

Prin urmare: Mai puțin stres pentru clientul supus tratamentului, fără durere si efecte adverse. Tratamente pentru toate fototipurile de piele. Tratamentele au continuitate, se pot efectua și pe pielea bronzata, conducând la rezultate de succes!

EPILARE DEFINITIVA LASER MURES, UN PLUS DE SIGURANTA !

Locațiile noastre premium dispun de aparatura Caledias, concepută exclusiv după cerințele și modul nostru unic de lucru și adaptat de către medicii rețelei pentru fiecare caz în parte.

Protocoalele de lucru sunt adaptate populației din țara noastră ! Acest lucru este important deoarece melanina (pigmentul din păr și piele) reactionează diferit în funcție de cât timp este expusă la soare, iar epilarea se bazează pe interacțiunea luminii LASER cu acest pigment. Astfel de protocoale sunt unice în România și sunt mai frecvente în S.U.A.

Tehnologia cu 3 lungimi de undă într-un singur aplicator garantează siguranță și eficiență maximă. După prima ședință, aproximativ la 90% dintre cliente părul se rărește cu 50-60%, iar foliculita începe să se vindece. Tratamentul complet este în general de 8 ședințe la corp și 10 la zonele feței (poate varia în funcție de caracteristici personale), din cauză că părul nu poate fi epilat definitiv decât în faza de creștere (anagenă), iar un ciclu de creștere durează între 6 luni (femei în jurul vârstei de 40 ani, echilibrate hormonal) și 18 luni (fete tinere, aproximativ 5-10% dintre cliente).

Protocolul de lucru din cadrul centrelor noastre este unul revoluționar, iar îmbunătățirile aduse de specialiștii noștri vechilor metode sunt substanțiale, astfel că în urma unui sondaj on-line, procentul clientelor care se declară mulțumite este de aproximativ 98%.

Avantajele epilării cu Laser Diode: eficiență pe piele bronzată, siguranță pe orice tip de piele, confort, prețuri avantajoase. În cazul foliculitei, medicii dermatologi recomandă epilarea cu LASER pentru vindecarea leziunilor existente precum și pentru prevenirea apariției de leziuni noi.

Centrele noastre sunt ultraspecializate pe epilare și folosim doar lasere de ultimă generație, care nu produc arsuri sau alte efecte secundare. Protocoalele de lucru sunt personalizate pe nevoia fiecărui pacient, după caracteristici anatomo-fiziologice.

Chiar și o piele fără probleme mari se poate bucura de beneficiile laserului, acesta stimulând producția de colagen și aducând o îmbunătățire semnificativă pielii.

EPILARE DEFINITIVA LASER MURES, Brasov, Cluj, Constanta, Bucuresti, Oradea, Arad, Suceava si Timisoara oferă consultație gratuită, stabilirea electronică a fototipului pielii și probă gratuită în toate locațiile din țară.

Primele rezultate apar de obicei la două săptămâni după prima ședință.

Rezultatele dorite se ating în general după 6-10 sedinte (în funcție de zona tratată, fototipul pielii, culoarea părului, etc), ședințele făcându-se la un interval de 4 săptămâni, iar după a doua ședință intervalul se personalizează. După terminarea tratamentului se recomandă 1-2 ședințe de întreținere pe an.

În centrele Perfection Beauty Club (EPILARE DEFINITIVA LASER MURES) nu o să ai surprize neplăcute legate de prețuri. Plata se face la fiecare ședință, fără să te simți obligată să achiziționezi „oferte” cu plata în avans. Astfel, dacă pe parcursul tratamentului rămâi însărcinată, pleci în vacanță sau oricare alt motiv te-ar aduce în situația de a întrerupe tratamentul pe o perioadă mai îndelungată, tu nu pierzi banii ca în cazul achitării unui abonament în avans.

Alege și tu cel mai bun (votat de clienți) serviciu de epilare LASER din România!