Epilare definitiva laser vs epilare cu ceara

Metodele tradiționale care îndepărtează părul de la suprafață, cum ar fi cremele de bărbierit și de depilare, ceara, filetarea, smulgerea, oferă doar rezultate temporare. Îndepărtarea părului cu laser a devenit populară în rândul multora. Urmând pașii celebrelor Kim Kardashian și Victoria Beckham, toată lumea este dispusă să o încerce. Dar există o diferență de bază între epilarea tradițională și îndepărtarea părului cu laser.


Tratamentul cu laser este o metodă mai puternică și mai eficientă de îndepărtare a părului decât orice altă metodă. Promite o reducere pe termen lung a creșterii părului în orice zonă a corpului. Oamenii văd rezultate de durată după 7-10 sesiuni. Unele zone răspund mai repede decât altele și funcționează pentru o gamă largă de tipuri de piele.

Îndepărtarea cu laser a părului oferă o reducere pe termen lung și chiar una permanentă a părului nedorit și va lăsa o piele mată, netedă, fără păr, 24/7. Rezultatele sunt vizibile deja după primul tratament. De asemenea, vei vedea o îmbunătățire semnificativă dacă tratamentul se repetă la intervale regulate. Luminile cu fascicul laser sunt atrase de melanina întunecată a firului de păr, care absoarbe lumina și distruge firul, fără a provoca daune zonei înconjurătoare a pielii. Rezultatele îndepărtării părului cu laser, comparativ cu procesele convenționale, sunt mai puțin dureroase și necesită mai puțin timp și bani. Un alt plus este ca aparatul poate acoperi suprafețe mai mari în mod rapid și cu mare precizie.
Îndepărtarea părului cu laser nu este o soluție rapidă, ci mai degrabă o investiție de frumusețe. Prețurile variază în funcție de zona de tratament și de cantitatea de tratamente necesare. Ia legătura cu Perfection Beauty Club astăzi pentru a afla mai multe!

Epilare definitiva cu laser sau epilarea cu ceara, care este diferenta dintre aceste doua modalitati de indepartare a parului nedorit si cum alegem o optiune sau pe cealalta?

In incercarea de a va usura alegerea, ne-am decis sa aducem cateva argumente pro si contra atat pentru epilat permanent cu laser, cat si pentru epilarea cu ceara.

Beneficiile epilarii definitive vs epilat cu ceara:

1. Indepartarea parului prin epilarea definitiva cu laser necesita mai multe sesiuni pentru obtinerea rezultatelor finale.

2. Nu exista un tratament cu laser care sa fie “one size fits all”, adica acelasi tratament sa produca aceleasi rezultate pentru toate tipurile de piele si pentru toate culorile de par.

3. Odata ce intregul proces de epilare definitiva este finalizat, nu veti mai avea grija parului inestetic. Spre deosebire de epilarea clasica, in cazul epilarii definitive nu va mai fi nevoie sa asteptati sa creasca parul care este inestetic pt a-l putea epila.

4. Contrar denumirii sale, epilarea cu laser nu este permanenta, ci necesita doua sedinte de intretinere pe an.

5. Un impediment ar putea fi pretul epilarii definitive cu laser, care, la prima vedere, pare a fi mai ridicat fata de acela al epilarii clasice, cu ceara. Pe termen lung insa, vom constata ca epilarea definitiva este de fapt mai ieftina decat procedura cu ceara.

6. In medie, pentru a scapa de parul nedorit, sunt necesare intre 8-10 sedinte de epilare definitiva cu laser, spre deosebire de epilarea cu ceara, unde este nevoie de epilare lunara.

7. Epilarea definitiva este mai putin dureroasa decat cea cu ceara.

8. Epilarea definitiva te ajuta sa te bucuri de o piele catifelata, spre deosebire de epilarea cu ceara care provoaca foliculita si fire de par sub piele de la care poti ajunge chiar si la operatii.

Cu toate acestea, daca examinati obiectiv beneficiile epilarii cu laser, cu toate argumentele sale pro si contra, veti decide, de multe ori, ca acest tratament de epilare definitiva merita incercat.

Tu ce alegi, repetarea unui astfel de proces dureros la fiecare 4 saptamani sau 8 sedinte de epilare definitiva? Alege sa fii frumoasa si seducatoare, programeaza-ti o intalnire la Perfection Beauty Club.