Perfection Beauty Club Constanta – Epilare definitiva laser

Perfection Beauty Club Constanta - Salon Nefera Style

Te invitam in locatia Perfection Beauty Club din Constanta unde poti beneficia de tratamente de Epilare Definitiva cu cel mai performant aparat Caledias Premium edition, LASER Diode cu 3 lungimi de unda.

Locatia acestui salon este apropiata de zona centrala, B-dul Ferdinand nr. 50A Constanta, in cadrul parteneriatului cu Salon Nefera Style unde mai puteti beneficia de alte tratamente cum ar fi coafura, pedichiura, masaj facial, Oxigen Hiperbaric (antirid, lifting, depigmentant, elimina acneea si cuperoza), electrostimulare faciala.

Pentru programari sau alte intrebari referitoare la epilarea definitiva cu laser ne puteti contacta la 0740 156 018 – Diana unde specialistele noastre va vor putea ajuta.

Locatia Constanta face parte din reteua de saloane de infrumusetare Perfection Beauty Club, si deserveste zona litoralului. Prin această locatie ne-am extins aria de acțiune în țară spre est, venind astfel mai aproape de clientele nostre din Constanta, Managalia, Năvodari, Galați, Brăila sau Tulcea și alte centre urbane situate în apropierea Constanței.

În centrele Perfection Beauty Club nu o să ai surprize neplăcute legate de prețuri. Plata se face la fiecare ședință, fără să te simți obligată să achiziționezi „oferte” cu plata în avans. Astfel, dacă pe parcursul tratamentului rămâi însărcinată, pleci în vacanță sau oricare alt motiv te-ar aduce în situația de a întrerupe tratamentul pe o perioadă mai îndelungată, tu nu pierzi banii ca în cazul achitării unui abonament în avans.

Programează-te la telefon  0740 156 018

Saloane Perfection Beauty Club

Ne găsiți cu aceleași servicii de cea mai înaltă calitate la prețuri corecte în saloanele de epilare de definitiva Perfection Beauty Club din:

București (str, Gheorghe Țițeica nr 184B – Charismatik Beauty Boutique),

Cluj-Napoca (str. Andrei Muresanu nr. 12),

Constanța (B-dul Ferdinand, nr. 50A – Salon Nefera Style),

Oradea (P-ța 22 Decembrie, nr. 14 – Clinica BlueMed),

Târgu Mureș (Str. Bradului, nr. 2),

Timișoara (Str. Episcop Alexandru Bonnaz, nr. 14 – Salon Alisha),

Arad (B-dul Revoluției, nr.24/10)

Suceava (Suceava, B-dul George Enescu nr. 16F)

Va asteptam cu drag!